ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
X Contact

Tarife

Serviciile pe care le prestam nu sunt limitative si pot fi adaptate nevoilor dumneavoastra. Preturile vor fi stabilite dupa evaluarea gratuita a spatiului si depind de suprafata si complexitate, precum si de nivelul de murdarire.

Pentru a putea decide ce servcii va sunt necesare:

Curatenia generala include dar nu se limiteaza la: aspirarea suprafetelor, covoarelor, desprafuirea mobilierului si stergerea acestuia cu solutii protectoare inclusiv sub mobilierul deplasabil, stergerea de praf a aparaturii birotice si curatarea exterioara a electrocasnicelor (la cerere si la interior), caloriferelor, corpurilor de iluminat, accesorii, tablouri, curatarea intrerupatoarelor, a prizelor, spalarea usilor, tocariei, plintelor, a geamurilor si pervazurilor in zonele accesibile, curatarea si igienizarea grupurilor si obiectelor sanitare, spalarea si igienizarea faiantei, gresiei si a pardoselilor, strangerea gunoiului, aerisirea si parfumarea spatiilor.

Curatenia de intretinere include: aspirarea suprafetelor si covoarelor, desprafuirea si stergerea mobilierului cu solutii profesionale, stergerea prafului de pe tocuri, plinte, usi, intrerupatoare, prize, curatarea si igienizarea grupurilor si obiectelor sanitare, spalarea si igienizarea faiantei, gresiei si a pardoselilor, strangerea gunoiului, aerisirea si parfumarea spatiilor.

Tarife - Persoane fizice

Curatenie generala apartament 1 camera de la 280 RON
Apartament 2 camere de la 330 RON
Apartament 3 camere de la 390 RON
Apartament 4 camere de la 450 RON
Vila mai mica de 200mp de la 700 RON
Vila mai mare de 200mp de la 4,5 RON/mp
Curatenie dupa renovare de la 7-10 RON.mp
Curatenie de intretinere de la 3,5-4,5 RON/mp

Tarife - Persoane juridice

Curatenie generala de la 4,5-6,0 RON/mp
Curatenie de intretinere de la 3,5-4,5 RON/mp
Curatat si spalat cu extractie injectie covoare si mochete de la 4 RON/mp
Spalat geamuri de la 3 RON/mp

Curatam la cerere:

Canapele

Fotolii

Scaune tapisate

Saltele

Banchete auto

Deoarece incercam sa oferim flexibilitate maxima, fiecare proiect este calculat in functie de nevoile specifice ale spatiului si, bineinteles, ale dumneavoastra. Pentru a obtine un cost final, este indicat sa ne contactati.

Contacteaza-ne