ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
X Contact

Serviciile noastre

Asiguram un inalt standard de calitate pentru toate serviciile noastre. In functie de destinatia spatiului, prestam trei categorii de servicii.

firma curatenie galati

Curatenie pentru locuinte si dupa renovari

Oferim servicii prompte si flexibile de curatenie la domiciliu, precum si curatenie si igienizare dupa renovari. Fie ca este vorba despre un apartament sau despre o casa cu amprenta mare, lucram cu exigenta si meticulozitate.

Contacteaza-ne

Curatenie pentru firme si institutii publice

Aspectul sediului dumneavoastra este important pentru succesul afacerii si motivarea angajatilor. De aceea, ne dorim sa devenim un partener pentru afacerile din Galati si imprejurimi.
Acest lucru este valabil si pentru institutiile publice, care trebuie sa asigure un standard sanitar pentru toti cei ce le calca pragul. De aceea, oferim servicii de curatenie pentru scoli, hoteluri, restaurante, baruri, cabinete medicale si alte astfel de spatii. De asemenea, prestam servicii de curatenie in mijloace de transport (microbuze, autobuze, autocare) cu echipamente profesionale.

Contacteaza-ne
firma curatenie galati
firma curatenie galati

Curatenie pentru spatii industriale /alimentare

Dispunem de echipamente si tehnologii de utlima generatie, ce ne permit sa prestam servicii prompte si eficiente de curatenie, chiar si in cazul spatiilor folosite in scop industrial sau alimentar.

Contacteaza-ne

In cazul in care serviciile noastre sunt adecvate nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati! Va vor transmite o oferta adecvata in cel mai scurt timp!

Contacteaza-ne